5 نکته برای رمزگشایی برچسب های مواد غذایی

هنگامی که به طور کلی صحبت از سلامتی می شود ، میوه و سبزیجات تازه تقریباً یک عامل اصلی حساب می شوند. مصرف غذاهای بسته بندی شده در رژیم غذایی سالم سخت تر است. اما اگر یاد بگیرید که چگونه از حقایق تغذیه ای موجود در این بسته استفاده کنید ، قضاوت در مورد کیفیت مواد غذایی داخل غیرممکن نیست. ویتامین یا مواد معدنی به عنوان پایه ای برای خرید یک محصول از اهمیت کمتری برخوردار است ، مگر اینکه همه چیز به یک انتخاب سالم بیفزاید.

در اینجا 5 روش برای کار کردن برچسب های غذایی برای شما آورده شده است:

•   اهمیت مقدار. مقدار بکار رفته همیشه اولین مورد برچسب است. تمام اطلاعات دیگر بر اساس مقدار سرویس ارائه شده است. وعده های هر ظرف به شما می گوید که می دانید چه تعداد قسمت در کل جعبه ، بسته یا قوطی موجود است. مراقب باشید: بسیاری از بسته ها حاوی بیش از یک وعده هستند. برای مثال به عصاره پرتقال خود نگاه کنید. اگر برچسب می ‌گوید ۱۲۵ کالری در هر ۸ اونس است و صبحانه شما شامل یک لیوان ۱۶ اونس oj است، پس شما ۲۵۰ کالری را از آب میوه مصرف کرده ‌اید. (درباره بسیاری از کالری که در بسیاری از شکلات پیدا می ‌کنید)

[image]

•   به دنبال چربی باشید: خوب ، بد و واقعاً بد. چربی اشباع‌ شده و محتوای چربی ترانس غذا را بررسی کنید. برای یک رژیم غذایی سالم، چربی اشباع ‌شده و کلسترول را پایین نگه دارید و به طور کلی از چربی ‌های ترانس دوری کنید. به دنبال غذاهایی بگردید که ۰ گرم چربی ترانس داشته و دارای چربی اشباع ‌شده و کلسترول باشند. سعی کنید از غذاهایی که عبارت "روغن گیاهی نسبتا هیدروژنه" در لیست مواد غذایی دارند، دور بمانید. غذاهایی که با روغن‌ های اشباع ‌نشده سالم (زیتون، کانولا، گلرنگ و غیره) تولید می ‌شوند، بهتر است.

•   آیا ارزش نمک آن را دارد؟ میزان سدیم را با کالری موجود در هر وعده مقایسه کنید. برای اینکه نمک مصرفی خود را کنترل نکنید ، محصولاتی را در نظر بگیرید که میزان سدیم کمتر از یا برابر با کالری در هر وعده باشد. برای یک ماده غذایی با 250 کالری در هر وعده ، در حالت ایده آل مقدار سدیم نباید بیش از 250 میلی گرم باشد. اگر لازم است مصرف نمک خود را به طور جدی محدود کنید ، نسخه های کم سدیم ، کم نمک و یا بدون نمک را در نظر بگیرید.

•   فیبر را کشف کنید. برای غذاهایی که 5 گرم فیبر در هر وعده یا حداقل یک گرم فیبر برای هر 10 گرم کربوهیدرات داشته باشید.

•   از قندهای اضافه شده خودداری کنید: قند ، صرف نظر از آنچه به آن گفته می شود ، تقریباً هیچ ماده مغذی غیر از کربوهیدرات خالص را شامل نمی شود. دریافت قند سنگین شما را با کالری های خالی پر می کند ، شما را از خوردن غذاهای سالم باز می دارد و بر توانایی بدن شما در حفظ سطح قند خون سالم تأکید می کند. غذاهای حاوی شکر ، عسل ، ملاس ، شربت ذرت ، شکر ذرت ، فروکتوز یا شربت ذرت با فروکتوز بالا را از بین سه ماده اول جدا کنید. نامهای دیگر قند شامل شهد آگاو ، قند قهوه ای ، شکر نیشکر ، شیرین کننده ذرت ، دکستروز ، مالتوز ، کنسانتره آب میوه و گلوکز است.



My Cart (5 item)
50% OFF
Product Title Here
Available in - 500 gm

$450.99 $800.99

50% OFF
Product Title Here
Available in - 500 gm

$450.99 $800.99

50% OFF
Product Title Here
Available in - 500 gm

$450.99 $800.99

50% OFF
Product Title Here
Available in - 500 gm

$450.99 $800.99

50% OFF
Product Title Here
Available in - 500 gm

$450.99 $800.99